Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 30 од 58
1 2 [3] 4 5 6
Закон за народниот правобранител - вон сила
 28.02.1997 | Сл. весник/година: 7 / 1997
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Народен правобранител
 
Закон за наследувањето
 12.09.1996 | Сл. весник/година: 47 / 1996
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани пари
 22.10.1997 | Сл. весник/година: 54 / 1997
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
 
Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет и Правен факултет во состав на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ во Битола
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за правосудниот испит
 07.10.2013 | Сл. весник/година: 137 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за правосудниот испит - вон сила
 25.01.2010 | Сл. весник/година: 10 / 2010
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за ратификација на амандманот на Договорот за основање на Европската банка за обнова и развој
 06.05.2005 | Сл. весник/година: 30 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за правото на патент
 31.12.2009 | Сл. весник/година: 163 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Р.Македонија и Советот на министри на Р.Албанија за соработка во борбата против тероризмот, организиран криминал, недозволена трговија со наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори, илегалната миграција и други нелегални активности
 06.05.2005 | Сл. весник/година: 30 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Албанија за преземање лица
 01.06.2005 | Сл. весник/година: 40 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 21 до 30 од 58
1 2 [3] 4 5 6
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.