Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 30 од 49
1 2 [3] 4 5
Закон за внатрешни работи - вон сила
 06.04.1995 | Сл. весник/година: 19 / 1995
Преземи го документот
 Дополнување
  29.10.1997 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  03.06.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  23.05.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.04.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.06.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.12.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  01.04.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.06.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за воведување на обврска за плаќање при патување во странство - вон сила
 27.04.1992 | Сл. весник/година: 26 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  27.01.1993 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Девизно работење
 
Закон за водење на регистри во Република Македонија - вон сила
 18.06.1998 | Сл. весник/година: 28 / 1998
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Закон за водите
 15.07.2008 | Сл. весник/година: 87 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
 Измена
  23.06.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водите - вон сила
 27.01.1998 | Сл. весник/година: 4 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  10.03.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.06.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.04.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водните заедници - вон сила
 31.07.2003 | Сл. весник/година: 51 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2007 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водостопанствата - вон сила
 31.12.2003 | Сл. весник/година: 85 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за Воената академија
 03.07.2009 | Сл. весник/година: 83 / 2009
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Закон за воената академија - вон сила
 03.07.1995 | Сл. весник/година: 30 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.10.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.07.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  20.01.2005 
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Закон за воздухопловство
 03.02.2006 | Сл. весник/година: 14 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.03.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  06.09.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.12.2012 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  13.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Средства на солидарноста
 
Документи 21 до 30 од 49
1 2 [3] 4 5
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.