Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 30 од 44
1 2 [3] 4 5
Закон за денационализација
 29.04.1998 | Сл. весник/година: 20 / 1998
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.03.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.04.2000 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  30.05.2000 
Преземи го документот
 Измена
  30.06.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.09.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.04.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.05.2010 
Преземи го документот
 Измена
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.01.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  16.04.2013 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за детективската дејност
 17.12.1999 | Сл. весник/година: 80 / 1999
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за дирекцијата за цивилна воздушна пловидба - вон сила
 11.04.1995 | Сл. весник/година: 20 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.09.2001 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за доброволно капитално финансирано пензинско осигурување
 15.01.2008 | Сл. весник/година: 7 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.09.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.01.2013 
Преземи го документот
категорија: Пензиско и инвалидско осигурување
 
Закон за доброволно предавање и собирање огнено оружје, муниција и експлозивни материи и за легализација на оружјето
 04.06.2003 | Сл. весник/година: 37 / 2003
Преземи го документот
 Дополнување
  27.02.2004 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за договорен залог
 31.01.2003 | Сл. весник/година: 5 / 2003
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.01.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.07.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  01.08.2014 
Преземи го документот
 Измена
  15.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за договорите за превоз во железничкиот сообраќај
 04.05.2007 | Сл. весник/година: 55 / 2007
Преземи го документот
 Дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за договорна хипотека - вон сила
 22.07.2000 | Сл. весник/година: 59 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.10.2000 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за домување
 05.08.2009 | Сл. весник/година: 99 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.04.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.07.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  27.01.2012 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  21.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.04.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
 
Закон за домување - вон сила
 08.05.1998 | Сл. весник/година: 21 / 1998
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.05.1999 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.07.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.06.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.06.2003 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  20.06.2003 
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2004 
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2005 
Преземи го документот
 Измена
  05.02.2007 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
 
Документи 21 до 30 од 44
1 2 [3] 4 5
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.