Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 30 од 41
1 2 [3] 4 5
Закон за матичен број
 07.10.2013 | Сл. весник/година: 137 / 2013
Преземи го документот
 Дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за матичната евиденција
 15.02.1995 | Сл. весник/година: 8 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.06.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.05.2009 
Преземи го документот
 Дополнување
  21.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за матичниот број на граѓанинот - вон сила
 08.06.1992 | Сл. весник/година: 36 / 1992
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за партиски истражувачко-аналитички центри
 14.02.2013 | Сл. весник/година: 23 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2015 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за патните исправи на државјаните на Република Македонија
 03.11.1992 | Сл. весник/година: 67 / 1992
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.03.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  12.07.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  21.10.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  25.06.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за политичките партии
 27.10.2004 | Сл. весник/година: 76 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.01.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.04.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.05.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за политичките партии - вон сила
 05.08.1994 | Сл. весник/година: 41 / 1994
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.02.2001 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за постапката за собирање потписи на избирачи за предлагање за донесување закон, за распишување на референдум и за поднесување предлог за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија - вон сила
 01.04.1996 | Сл. весник/година: 16 / 1996
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за правната положбата на црквата, верските заедници и религиозни групи
 20.09.2007 | Сл. весник/година: 113 / 2007
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.09.2010 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за превенција спречување и заштита од семејно насилство
 17.09.2014 | Сл. весник/година: 138 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Документи 21 до 30 од 41
1 2 [3] 4 5
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.