Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 30 од 31
1 2 [3] 4
Закон за ментално здравје
 08.06.2006 | Сл. весник/година: 71 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за мерните единици и мерилата - вон сила
 27.04.1995 | Сл. весник/година: 23 / 1995
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за метрологијата
 16.07.2002 | Сл. весник/година: 55 / 2002
Преземи го документот
 Измена
  04.07.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2009 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за минералните суровини
 05.11.2012 | Сл. весник/година: 136 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.07.2013 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  25.09.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена
  14.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за минералните суровини - вон сила
 01.03.2007 | Сл. весник/година: 24 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  21.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Рударство и геолошки истражувања
 
Закон за минералните суровини - вон сила
 31.03.1999 | Сл. весник/година: 18 / 1999
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.05.2002 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Рударство и геолошки истражувања
 
Закон за минимална плата во Република Македонија
 24.01.2012 | Сл. весник/година: 11 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2017 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Плати
 
Закон за мирно решавање на работните спорови
 12.07.2007 | Сл. весник/година: 87 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  11.07.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Општи прописи
 
Закон за мирување и отпишување на обврски по основ на придонеси за задолжително здравствено осигурување
 24.12.2008 | Сл. весник/година: 161 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за музеите
 01.10.2004 | Сл. весник/година: 66 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Документи 21 до 30 од 31
1 2 [3] 4
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.