Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 26 од 26
1 2 [3]
Закон за ратификација на Ревидираниот протокол за мали количества кон Договорот меѓу Република Македонија и Меѓународната агенција за атомска енергија за примена на безбедносни мерки во врска со Договорот за неширење на нуклеарно оружје
 05.04.2007 | Сл. весник/година: 43 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Спогодбата за заемна административна помош за правилна примена на Царинскиот закон и за спречување, истраги и борба против царинските прекршоци меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Кралството Холандија
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата за примена на гаранциите во врска со договорот за неширење на нуклеарното оружје
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за републичките награди - вон сила
 12.06.1987 | Сл. весник/година: 40 / 1987
Преземи го документот
 Измена
  23.06.1989 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.12.1999 
Преземи го документот
 Измена
  14.05.2003 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Заеднички прописи
 
Закон за хемикалии
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Резолуција за изнаоѓање на стратегија за наметнатиот спор од страна на Република Грција за нашето уставно име
 04.11.2008 | Сл. весник/година: 139 / 2008
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Политички односи
 
Документи 21 до 26 од 26
1 2 [3]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.