Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 22 од 22
1 2 [3]
Закон за трговските друштва - вон сила
 06.06.1996 | Сл. весник/година: 28 / 1996
Преземи го документот
 Изменување
  01.07.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.12.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  16.05.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.04.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.07.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.10.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.11.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.02.2003 
Преземи го документот
 Измена
  31.07.2003 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за финансиските друштва
 09.12.2010 | Сл. весник/година: 158 / 2010
Преземи го документот
 Исправка на законот
  28.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 21 до 22 од 22
1 2 [3]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.