Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 30 од 187
1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 19
Закон за бесплатна правна помош
 30.12.2009 | Сл. весник/година: 161 / 2009
Преземи го документот
 Дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Адвокатура
 
Закон за вештачење
 31.08.2010 | Сл. весник/година: 115 / 2010
Преземи го документот
 Одлука Уставен суд
  14.11.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.01.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за Владата на Република Македонија
 22.07.2000 | Сл. весник/година: 59 / 2000
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.03.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.02.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2005 
Преземи го документот
 Измена
  28.03.2006 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.09.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  06.02.2008 
Преземи го документот
 Измена
  08.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2010 
Преземи го документот
 Измена
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  18.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за воведување на систем за управување со квалитетот и заедничката рамка за процена на работењето и давањето на услуги во државната служба
 14.05.2013 | Сл. весник/година: 69 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за вонпарнична постапка
 18.01.2008 | Сл. весник/година: 9 / 2008
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за вонпроцесната постапка - вон сила
 27.04.1979 | Сл. весник/година: 19 / 1979
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  18.05.2005 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.05.2006 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за вршење на нотарските работи - вон сила
 25.10.1996 | Сл. весник/година: 59 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.06.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.09.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  09.06.1999 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  01.02.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.05.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Нотаријат
 
Закон за Градот Скопје
 16.08.2004 | Сл. весник/година: 55 / 2004
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  15.11.2011 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за Градот Скопје - вон сила
 14.09.1996 | Сл. весник/година: 49 / 1996
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.02.1999 
Преземи го документот
 Измена
  12.07.2001 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за грбот на Република Македонија
 17.11.2009 | Сл. весник/година: 138 / 2009
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Уставно уредување
 
Документи 21 до 30 од 187
1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 19
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.