Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 21 до 30 од 154
1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 16
Закон за плаќање на доплатна поштенска марка „Мајка-Тереза“
 29.07.2000 | Сл. весник/година: 63 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Средства на солидарноста
 
Закон за плаќање на дополнителна поштенска марка „Република Македонија - цвеќе на мирот“ - вон сила
 27.01.1993 | Сл. весник/година: 3 / 1993
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Средства на солидарноста
 
Закон за плаќање на рати на даночни долгови на јавните претпријатија и трговски друштва основани од Република Македонија, односно од општините или Градот Скопје
 09.02.2010 | Сл. весник/година: 18 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за плаќање посебна давачка за порамнување на даночното оптоварување на увезените стоки
 27.05.1992 | Сл. весник/година: 34 / 1992
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.12.1994 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.1994 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за податоците во електронски облик и електронски потпис
 03.05.2001 | Сл. весник/година: 34 / 2001
Преземи го документот
 Измена
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за пожарникарството
 04.10.2004 | Сл. весник/година: 67 / 2004
Преземи го документот
 Измена
  28.06.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.04.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.10.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  21.11.2017 
Преземи го документот
категорија: Заштита и спасување
 
Закон за политичките партии
 27.10.2004 | Сл. весник/година: 76 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.01.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.04.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.05.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  02.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за политичките партии - вон сила
 05.08.1994 | Сл. весник/година: 41 / 1994
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.02.2001 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за полиција
 03.11.2006 | Сл. весник/година: 114 / 2006
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.11.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.11.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена
  22.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.06.2016 
Преземи го документот
 Измена
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за Полициската Академија - вон сила
 23.06.2003 | Сл. весник/година: 40 / 2003
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Документи 21 до 30 од 154
1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 16
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.