Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 151 до 160 од 160
1... 9 10 11 12 13 14 15 [16]
Закон за здруженија на граѓани и фондации - вон сила
 02.07.1998 | Сл. весник/година: 31 / 1998
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.03.2007 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за зеленило
 11.04.2016 | Сл. весник/година: 71 / 2016
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за земјоделската инспекција - вон сила
 17.06.2004 | Сл. весник/година: 38 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за земјоделско земјиште
 08.11.2007 | Сл. весник/година: 135 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
 Исправка
  04.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
 Измена
  17.06.2013 
Преземи го документот
 Измена
  29.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2014 
Преземи го документот
 Измена
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за земјоделското земјиште - вон сила
 04.06.1998 | Сл. весник/година: 25 / 1998
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  31.03.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  20.01.2004 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за земјоделство и рурален развој
 12.04.2010 | Сл. весник/година: 49 / 2010
Преземи го документот
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.07.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  01.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2015 
Преземи го документот
 Измена
  06.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.08.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  19.06.2017 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за земјоделството и руралниот развој - вон сила
 06.11.2007 | Сл. весник/година: 134 / 2007
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за знамето на Република Македонија
 06.10.1995 | Сл. весник/година: 47 / 1995
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Уставно уредување
 
Закон за знамето на Република Македонија - вон сила
 12.08.1992 | Сл. весник/година: 50 / 1992
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Уставно уредување
 
Закон за продажба на земјоделското земјиште во државна сопственост
 17.06.2013 | Сл. весник/година: 87 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2018 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Документи 151 до 160 од 160
1... 9 10 11 12 13 14 15 [16]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.