Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 151 до 154 од 154
1... 9 10 11 12 13 14 15 [16]
Закон за просторно и урбанистичко планирање - вон сила
 24.01.1996 | Сл. весник/година: 4 / 1996
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.12.1996 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  25.12.1996 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.06.1997 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  31.03.1999 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.11.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.07.2001 
Преземи го документот
 Дополнување
  28.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Урбанизам
 
Закон за процена
 31.08.2010 | Сл. весник/година: 115 / 2010
Преземи го документот
 Дополнување
  15.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.04.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.05.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.12.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон против нелојалната конкуренција
 17.12.1999 | Сл. весник/година: 80 / 1999
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон против ограничувањата на конкуренцијата - вон сила
 17.12.1999 | Сл. весник/година: 80 / 1999
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  23.04.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  10.06.2004 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Документи 151 до 154 од 154
1... 9 10 11 12 13 14 15 [16]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.