Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 101 до 110 од 1594
1... 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 ... 160
Закон за воведување на обврска за плаќање при патување во странство - вон сила
 27.04.1992 | Сл. весник/година: 26 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  27.01.1993 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Девизно работење
 
Закон за воведување на систем за управување со квалитетот и заедничката рамка за процена на работењето и давањето на услуги во државната служба
 14.05.2013 | Сл. весник/година: 69 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Закон за водење на регистри во Република Македонија - вон сила
 18.06.1998 | Сл. весник/година: 28 / 1998
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Закон за водите
 15.07.2008 | Сл. весник/година: 87 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
 Измена
  23.06.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водите - вон сила
 27.01.1998 | Сл. весник/година: 4 / 1998
Преземи го документот
 Измена
  10.03.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.06.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.04.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.05.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водните заедници - вон сила
 31.07.2003 | Сл. весник/година: 51 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2007 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за водостопанствата - вон сила
 31.12.2003 | Сл. весник/година: 85 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  07.11.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.07.2012 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Водостопанство - рибарство
 
Закон за Воената академија
 03.07.2009 | Сл. весник/година: 83 / 2009
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Закон за воената академија - вон сила
 03.07.1995 | Сл. весник/година: 30 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.10.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.07.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  20.01.2005 
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Закон за воздухопловство
 03.02.2006 | Сл. весник/година: 14 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.03.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  06.09.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.12.2012 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  13.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Средства на солидарноста
 
Документи 101 до 110 од 1594
1... 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 ... 160
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.