Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 20 од 68
1 [2] 3 4 5 6 7
Закон за сигурност во железничкиот систем
 09.04.2010 | Сл. весник/година: 47 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  15.11.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.2016 
Преземи го документот
 Измена
  01.04.2016 
Преземи го документот
 Измена
  11.04.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за скијалишта
 26.02.2016 | Сл. весник/година: 37 / 2016
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Закон за складирање и заштита од запални течности и гасови
 16.04.1976 | Сл. весник/година: 15 / 1976
Преземи го документот
 Измена
  19.08.1988 
Преземи го документот
 Измена
  06.04.1990 
Преземи го документот
 Измена
  04.03.1993 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за склучување, ратификација и извршување на меѓународни договори
 30.01.1998 | Сл. весник/година: 5 / 1998
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за следење на комуникациите
 21.11.2006 | Сл. весник/година: 121 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2008 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  10.01.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.09.2012 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за слободен пристап до информации од јавен карактер
 01.02.2006 | Сл. весник/година: 13 / 2006
Преземи го документот
 Измена
  14.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2010 
Преземи го документот
 Измена
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за слободни економски зони - вон сила
 31.08.1999 | Сл. весник/година: 56 / 1999
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.05.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за слободните здравствени зони
 19.02.2016 | Сл. весник/година: 30 / 2016
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за служба во Армијата на Република Македонија
 15.03.2010 | Сл. весник/година: 36 / 2010
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Измена
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Изменување
  03.05.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  06.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Закон за служба во Армијата на Република Македонија - вон сила
 30.07.2002 | Сл. весник/година: 62 / 2002
Преземи го документот
 Изменување
  27.12.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2003 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.11.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнувања
  21.12.2005 
Преземи го документот
 Дополнување
  06.11.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
категорија: Одбрана
 
Документи 11 до 20 од 68
1 [2] 3 4 5 6 7
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.