Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 20 од 528
1 [2] 3 4 5 6 7 8 ... 53
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и советот на министри на Република Албанија за отварање на заеднички граничен премин Џепиште-Требиште
 22.02.2013 | Сл. весник/година: 27 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и советот на министри на Република Албанија за отварање на заеднички граничен премин Џепиште-Требиште
 22.02.2013 | Сл. весник/година: 27 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација меѓу Владата на Република Македонија и советот на министри на Република Албанија за реципрочно признавање на возачки дозволи
 22.02.2013 | Сл. весник/година: 27 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација нa Меѓународната конвенција за сузбивање на терористичките напади со експлозивни направи
 11.05.2004 | Сл. весник/година: 30 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Амандманот на Базелската конвенција за контрола на прекуграничното пренесување на опасниот отпад и негово одлагање и Амандманот на Анекс 1, Анекс 8 и Анекс 9
 21.07.2004 | Сл. весник/година: 49 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Индија за поттикнување и заемна заштита на инвестиции
 08.10.2008 | Сл. весник/година: 126 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Амандман на конвенцијата за забрана или ограничување на користењето на некои видови конвенционални оружја за кои се смета дека предизвикуваат прекумерни повреди или дека имаат индискриминирачки ефекти - CCW
 14.06.2007 | Сл. весник/година: 74 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на амандман на статутот на меѓународната финансиска корпорација
 25.01.2013 | Сл. весник/година: 15 / 2013
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Амандманите на Договорот за основање на Европската банка за обнова и развој
 20.02.2012 | Сл. весник/година: 25 / 2012
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Амандманот кон Монтреалскиот протокол за супстанциите што ја осиромашуваат озонската обвивка, донесен во Пекинг 1999 година
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 11 до 20 од 528
1 [2] 3 4 5 6 7 8 ... 53
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.