Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 20 од 31
1 [2] 3 4
Закон за медијација - вон сила
 15.05.2006 | Сл. весник/година: 60 / 2006
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.11.2006 
Преземи го документот
 Измена
  23.02.2007 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.06.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.09.2009 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  17.11.2009 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за медиуми
 26.12.2013 | Сл. весник/година: 184 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.01.2014 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Јавно информирање
 
Закон за меѓународна соработка во кривичната материја
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓународна трговска арбитража на Република Македонија
 30.03.2006 | Сл. весник/година: 39 / 2006
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓународни рестриктивни мерки
 23.03.2011 | Сл. весник/година: 36 / 2011
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓународни рестриктивни мерки
 23.03.2007 | Сл. весник/година: 36 / 2007
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓународно приватно право
 12.07.2007 | Сл. весник/година: 87 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Регулирање на односите и соработка со странство
 
Закон за меѓуопштинска соработка
 24.06.2009 | Сл. весник/година: 79 / 2009
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за меморијалните споменици и спомен обележјата
 01.10.2004 | Сл. весник/година: 66 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за меница
 22.01.2002 | Сл. весник/година: 3 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Хартии од вредност
 
Документи 11 до 20 од 31
1 [2] 3 4
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.