Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 20 од 30
1 [2] 3
Закон за консолидација на земјоделско земјиште
 30.12.2013 | Сл. весник/година: 187 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за контрола на државната помош
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за контрола на емисии од испарливи органски соединенија при користење на бензини
 24.02.2014 | Сл. весник/година: 38 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за контрола на извозот на стоки и технологии со двојна употреба
 28.09.2005 | Сл. весник/година: 82 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.07.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.12.2010 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за контрола на квалитетот на земјоделските и прехранбените производи во надворешно – трговскиот промет
 30.01.1998 | Сл. весник/година: 5 / 1998
Преземи го документот
 Изменување
  04.03.1999 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Закон за контрола на опојни дроги и психотропни супстанции
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2010 
Преземи го документот
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.2017 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби
 
Закон за контрола на предмети од скапоцени метали
 27.04.1995 | Сл. весник/година: 23 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за концесии - вон сила
 16.04.2002 | Сл. весник/година: 25 / 2002
Преземи го документот
 Дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за концесии и други видови на јавно приватно партнерство - вон сила
 15.01.2008 | Сл. весник/година: 7 / 2008
Преземи го документот
 Дополнување
  04.11.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.05.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.04.2010 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за концесии и јавно приватно партнерство
 13.01.2012 | Сл. весник/година: 6 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  07.12.2015 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Документи 11 до 20 од 30
1 [2] 3
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.