Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 20 од 20
1 [2]
Закон за јавните службеници - вон сила
 16.04.2010 | Сл. весник/година: 52 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.06.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.09.2011 
Преземи го документот
 Измена
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.02.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.02.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.04.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  24.04.2013 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд н
  09.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.06.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.07.2013 
Преземи го документот
 Измена
  05.09.2014 
Преземи го документот
 Измена
  05.09.2014 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.10.2014 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Заеднички прописи
 
Закон за јавните собири
 13.11.1995 | Сл. весник/година: 55 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.11.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за јавно здравје
 15.02.2010 | Сл. весник/година: 22 / 2010
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за Јавно обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите
 15.09.2015 | Сл. весник/година: 159 / 2015
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јавнообвинителска служба
 20.04.2015 | Сл. весник/година: 62 / 2015
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.02.2018 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јавното обвинителство
 12.12.2007 | Сл. весник/година: 150 / 2007
Преземи го документот
 Измена
  03.09.2008 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за Јавното обвинителство - вон сила
 17.06.2004 | Сл. весник/година: 38 / 2004
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за Јавното обвинителство - вон сила
 22.12.1992 | Сл. весник/година: 80 / 1992
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.04.1993 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.04.1993 
Преземи го документот
 Измена
  25.02.1994 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јавното правобранителство - вон сила
 19.09.1997 | Сл. весник/година: 47 / 1997
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје - вон сила
 06.02.1997 | Сл. весник/година: 5 / 1997
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Документи 11 до 20 од 20
1 [2]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.