Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 18 од 18
1 [2]
Закон за поштенските услуги
 09.12.2010 | Сл. весник/година: 158 / 2010
Преземи го документот
 Измена
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.12.2014 
Преземи го документот
 Измени и дополнувања
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  17.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за прибавување и размена на докази и податоци по службена должност
 31.05.2013 | Сл. весник/година: 79 / 2013
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за признавање на професионалните квалификации
 30.12.2010 | Сл. весник/година: 171 / 2010
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за ратификација на Дополнителниот Протокол кон Конвенцијата за заштита на поединците во поглед на автоматска обработка на лични податоци, во врска со надзорните тела и прекуграничниот пренос на податоци
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Конвенцијата за заштита на лица во однос на автоматската обработка на лични податоци
 01.02.2005 | Сл. весник/година: 7 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за сметководството - вон сила
 07.07.1993 | Сл. весник/година: 42 / 1993
Преземи го документот
 Измена
  01.02.1995 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.12.1995 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.07.1998 
Преземи го документот
 Дополнување
  01.07.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.09.2001 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.05.2002 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за сметководството за непрофитните организации
 04.04.2003 | Сл. весник/година: 24 / 2003
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.09.2005 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за централен регистар
 02.07.2001 | Сл. весник/година: 50 / 2001
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.07.2003 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  12.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Документи 11 до 18 од 18
1 [2]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.