Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 20 од 1594
1 [2] 3 4 5 6 7 8 ... 160
Буџет на Република Македонија за 2013 - вон сила
 26.12.2012 | Сл. весник/година: 167 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2013 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2014 година
 23.12.2013 | Сл. весник/година: 180 / 2013
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2018 година
 28.12.2017 | Сл. весник/година: 196 / 2017
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Годишна сметка на Буџетот на Република Македонија за 2004 година - вон сила
 20.06.2005 | Сл. весник/година: 46 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Декларација за побезбеден интернет
 03.03.2010 | Сл. весник/година: 31 / 2010
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Декларација за спроведување на процесот на лустрација во Република Македонија и осуда на обидите за негова девалвација
 11.12.2010 | Сл. весник/година: / 2010
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Етички кодекс на членовите на Владата на Република Македонија и носителите на јавни функции именувани од Владата на Република Македонија
 30.04.2010 | Сл. весник/година: 60 / 2010
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
 
Зaкон за спортска академија
 01.08.2014 | Сл. весник/година: 115 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Завршна сметка на Буџетот на Република Македонија за 2001 година - вон сила
 04.04.2003 | Сл. весник/година: 24 / 2003
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Завршна сметка на Буџетот на Република Македонија за 2002 година - вон сила
 01.07.2003 | Сл. весник/година: 43 / 2003
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 11 до 20 од 1594
1 [2] 3 4 5 6 7 8 ... 160
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.