Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 20 од 154
1 [2] 3 4 5 6 7 8 ... 16
Закон за печатот на Република Македонија и печатите на државните органи во Република Македонија
 14.07.2008 | Сл. весник/година: 86 / 2008
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Закон за планински патеки
 24.02.2014 | Сл. весник/година: 38 / 2014
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за платата (личните доходи) и другите надоместоци на пратениците во Собранието на Р Македонија и другите избрани и именувани лица во Републиката
 29.06.1990 | Сл. весник/година: 36 / 1990
Преземи го документот
 Дополнување
  24.05.1991 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.05.1997 
Преземи го документот
 Измена
  24.05.2005 
Преземи го документот
 Измена
  03.10.2005 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.10.2007 
Преземи го документот
 Измена
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.07.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.07.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  15.12.2010 
Преземи го документот
 Измена
  24.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.11.2012 
Преземи го документот
 Измена
  06.12.2013 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за платен промет - вон сила
 30.12.1993 | Сл. весник/година: 80 / 1993
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  25.10.1994 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.12.1995 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  25.12.1996 
Преземи го документот
 Имена и дополнување
  30.12.1996 
Преземи го документот
 Измена
  10.02.1998 
Преземи го документот
 Изменување
  01.03.2000 
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Закон за платите на јавните обвинители
 23.12.2009 | Сл. весник/година: 153 / 2009
Преземи го документот
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Јавно обвинителство
 
Закон за платите на судиите
 14.09.2007 | Сл. весник/година: 110 / 2007
Преземи го документот
 Измена
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  24.12.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.12.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.04.2010 
Преземи го документот
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  31.12.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за платите на членовите на Советот на јавните обвинители на Република Македонија
 19.11.2009 | Сл. весник/година: 139 / 2009
Преземи го документот
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за платите на членовите на Судскиот совет на Република Македонија
 19.11.2009 | Сл. весник/година: 139 / 2009
Преземи го документот
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
 
Закон за платниот промет
 20.09.2007 | Сл. весник/година: 113 / 2007
Преземи го документот
 Измена
  14.02.2008 
Преземи го документот
 Измена
  22.12.2008 
Преземи го документот
 Измена
  03.11.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Измена
  24.01.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  26.12.2012 
Преземи го документот
 Измена
  06.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  13.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  27.12.2017 
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Закон за платниот промет - вон сила
 27.04.2001 | Сл. весник/година: 32 / 2001
Преземи го документот
 Дополнување
  02.07.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.11.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.12.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.05.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  18.07.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.06.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.02.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.02.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.09.2006 
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Документи 11 до 20 од 154
1 [2] 3 4 5 6 7 8 ... 16
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.