Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 13 од 13
1 [2]
Закон за ратификација на Конвенција која се однесува на забрана и итно дејствување за елиминирање на најлошите видови на детски труд
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Конвенцијата број 144 за трипартитните консултации за унапредување на примената на меѓународните стандарди на трудот и Препораката број 152 за трипартитните консултации за унапредување на примената на меѓународните стандарди на трудот и национална акција на трудот на Меѓународната организација на трудот
 08.10.2004 | Сл. весник/година: 70 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за слободни економски зони - вон сила
 31.08.1999 | Сл. весник/година: 56 / 1999
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.05.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Документи 11 до 13 од 13
1 [2]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.