Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 11 до 12 од 12
1 [2]
Закон за локалната самоуправа - вон сила
 01.11.1995 | Сл. весник/година: 60 / 1995
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  04.02.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.12.2000 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за локалните избори - вон сила
 06.09.1996 | Сл. весник/година: 46 / 1996
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.03.1997 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.04.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.02.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.06.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  07.07.2004 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.08.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.09.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  22.12.2004 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Документи 11 до 12 од 12
1 [2]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.