Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 43
[1] 2 3 4 5
Дополнување
 30.09.2014 | Сл. весник/година: 144 / 2014
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
 
Дополнување
 05.02.2014 | Сл. весник/година: 27 / 2014
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Деловен простор
 
Закон за гробишта и погребални услуги
 14.07.2008 | Сл. весник/година: 86 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
 
Закон за домување
 05.08.2009 | Сл. весник/година: 99 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.04.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.07.2010 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  27.01.2012 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  21.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.04.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
 
Закон за домување - вон сила
 08.05.1998 | Сл. весник/година: 21 / 1998
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  12.05.1999 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.07.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.06.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.06.2003 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  20.06.2003 
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2004 
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2005 
Преземи го документот
 Измена
  05.02.2007 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Станбени односи
 
Закон за јавна чистота
 03.09.2008 | Сл. весник/година: 111 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.05.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.07.2010 
Преземи го документот
 Исправка на измена и дополнување 02.07.2010
  30.08.2010 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  30.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.03.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
 
Закон за комунални дејности - вон сила
 12.09.1997 | Сл. весник/година: 45 / 1997
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  20.01.1999 
Преземи го документот
 Изменување
  22.04.1999 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.06.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.06.2002 
Преземи го документот
 Измена
  22.03.2004 
Преземи го документот
 Измена
  13.01.2009 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
 
Закон за комуналните дејности
 26.07.2012 | Сл. весник/година: 95 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
 
Закон за обележување, уредување и одржување на гробиштата и гробовите на борците погребани на територијата на Република Македонија и во странство, како и на припадниците на странски армии од поранешните војни на територијата на Република Македонија
 15.03.1996 | Сл. весник/година: 13 / 1996
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
 
Закон за одржување на јавната чистота, собирање и транспортирање на комуналниот цврст и технолошки отпад - вон сила
 29.07.1998 | Сл. весник/година: 37 / 1998
Преземи го документот
категорија: Урбанизам, станбени и комунални работи » Комунални дејности
 
Документи 1 до 10 од 43
[1] 2 3 4 5
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.