Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 1594
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 160
Буџет на Република Македонија за 2003 година - вон сила
 31.03.2003 | Сл. весник/година: 21 / 2003
Преземи го документот
 Исправка на Буџетот на Република Македонија за 2003 година
  15.09.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.09.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2004 година - вон сила
 31.12.2003 | Сл. весник/година: 85 / 2003
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.10.2004 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2005 година - вон сила
 31.12.2004 | Сл. весник/година: 96 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.07.2005 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2006 година - вон сила
 31.12.2005 | Сл. весник/година: 120 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.11.2006 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2007 година - вон сила
 30.12.2006 | Сл. весник/година: 139 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.08.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.10.2007 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2008 година - вон сила
 31.12.2007 | Сл. весник/година: 160 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2009 година - вон сила
 30.12.2008 | Сл. весник/година: 166 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.06.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.10.2009 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2010 година - вон сила
 25.12.2009 | Сл. весник/година: 156 / 2009
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.07.2010 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2011 година - вон сила
 15.12.2010 | Сл. весник/година: 161 / 2010
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2012 година - вон сила
 26.12.2011 | Сл. весник/година: 180 / 2011
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 1 до 10 од 1594
[1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 160
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.