Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Буџет на Република Македонија за 2003 година - вон сила
 31.03.2003 | Сл. весник/година: 21 / 2003
Преземи го документот
 Исправка на Буџетот на Република Македонија за 2003 година
  15.09.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.09.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Буџет на Република Македонија за 2013 - вон сила
 26.12.2012 | Сл. весник/година: 167 / 2012
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2013 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Завршна сметка на Буџетот на Република Македонија за 2003 година - вон сила
 24.06.2004 | Сл. весник/година: 41 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Македонската влада и Владата на Сојузна Република Германија за финансиска соработка во 2003 година
 27.02.2004 | Сл. весник/година: 9 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.