Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за пасиштата
 22.01.1998 | Сл. весник/година: 3 / 1998
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.12.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена
  21.08.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  07.12.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.