Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за внатрешна ревизија во јавниот сектор - вон сила
 07.10.2004 | Сл. весник/година: 69 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за водење на регистри во Република Македонија - вон сила
 18.06.1998 | Сл. весник/година: 28 / 1998
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Закон за јавните претпријатија
 31.07.1996 | Сл. весник/година: 38 / 1996
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.02.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.06.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2006 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.07.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена
  29.08.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.09.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  19.02.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за Национална класификација на дејностите - вон сила
 10.02.1998 | Сл. весник/година: 7 / 1998
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.