Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за цивилните инвалиди од војната
 23.07.1976 | Сл. весник/година: 33 / 1976
Преземи го документот
 Пречистен текст
  28.06.1989 
Преземи го документот
 Измена
  08.03.1991 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.05.1991 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.12.1999 
Преземи го документот
 Измена
  30.12.2008 
Преземи го документот
 Измена
  28.01.2009 
Преземи го документот
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Социјална заштита
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.