Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 9 од 9
[1]
Закон за безбедност во снабдувањето со крв
 14.09.2007 | Сл. весник/година: 110 / 2007
Преземи го документот
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Закон за образование на возрасните
 15.01.2008 | Сл. весник/година: 7 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.01.2009 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.06.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  30.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во состав на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав на Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
 23.02.2004 | Сл. весник/година: 8 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.12.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје
 07.07.2008 | Сл. весник/година: 81 / 2008
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2010 
Преземи го документот
 Измена
  16.05.2013 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за прогласување на дел од планината Галичица за Национален парк
 30.12.2010 | Сл. весник/година: 171 / 2010
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за средното образование
 20.09.1995 | Сл. весник/година: 44 / 1995
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  20.03.1996 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.05.1996 
Преземи го документот
 Дополнување
  08.07.1996 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.07.1997 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  23.12.1999 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.05.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.05.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  11.07.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  23.06.2003 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.06.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.10.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.06.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2005 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.12.2005 
Преземи го документот
 Измена
  23.12.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2006 
Преземи го документот
 Измена
  12.03.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.04.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.07.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  01.07.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2010 
Преземи го документот
 Измена
  06.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
 Исправка
  04.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.08.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.09.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.01.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2016 
Преземи го документот
 Измена
  01.06.2017 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
 
Закон за установите
 11.05.2005 | Сл. весник/година: 32 / 2005
Преземи го документот
 Измена
  31.12.2005 
Преземи го документот
 Измена
  13.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Заеднички прописи
 
Документи 1 до 9 од 9
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.