Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Закон за автокампови
 21.01.2013 | Сл. весник/година: 13 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Угостителство и туризам
 
Закон за ратификација на Договорот за соработка во областа на туризмот меѓу Владата на Република Македонија и Советот на министри на Република Албанија
 23.03.2006 | Сл. весник/година: 35 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Хрватска за соработка во областа на туризмот
 05.12.2006 | Сл. весник/година: 127 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за туристичката дејност
 16.09.2004 | Сл. весник/година: 62 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.01.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  09.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Угостителство и туризам
 
Закон за угостителската дејност
 16.09.2004 | Сл. весник/година: 62 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.11.2012 
Преземи го документот
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена
  11.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Угостителство и туризам
 
Закон за угостителската и туристичката дејност - вон сила
 27.04.1995 | Сл. весник/година: 23 / 1995
Преземи го документот
 Измена
  27.04.2000 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.05.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  06.03.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  16.04.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.06.2003 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Угостителство и туризам
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.