Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 39
[1] 2 3 4
Закон за електронска трговија
 02.11.2007 | Сл. весник/година: 133 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната банка за обнова и развој - Светска банка по договорот за заем за вториот проект за олеснување на трговијата и транспортот во Југоисточна Европа - ТТФСЕ 2
 05.09.2007 | Сл. весник/година: 106 / 2007
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за развој по Договорот за кредит за реализација на Проектот за олеснување на трговијата и транспортот во Југоисточна Европа
 19.12.2000 | Сл. весник/година: 107 / 2000
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за надворешно - трговско работење - вон сила
 20.05.1993 | Сл. весник/година: 31 / 1993
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.1993 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.07.1996 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.10.1996 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.04.1997 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.1998 
Преземи го документот
 Изменување
  04.03.1999 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.08.1999 
Преземи го документот
 Измена
  23.01.2001 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Закон за надворешно-трговско работење
 28.06.2002 | Сл. весник/година: 45 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2003 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
 
Закон за надзор на пазарот
 09.04.2010 | Сл. весник/година: 47 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за пазарната инспекција - вон сила
 04.06.1997 | Сл. весник/година: 35 / 1997
Преземи го документот
 Изменување
  22.04.1999 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.01.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  01.02.2002 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Трговија и цени
 
Закон за посебната такса на увезени стоки - вон сила
 27.05.1992 | Сл. весник/година: 34 / 1992
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.12.1994 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.1994 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за ратификација на Договорот за основање на енергетската заедница
 12.05.2006 | Сл. весник/година: 59 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Договорот за слободна трговија меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Молдова - вон сила
 28.10.2004 | Сл. весник/година: 77 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 10 од 39
[1] 2 3 4
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.