Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за отстапување на деловни средства од страна на претпријатијата во коишто Република Македонија и Агенцијата на Република Македонија за трансформација на претпријатијата со општествен капитал имаат акции, односно удели
 30.09.1997 | Сл. весник/година: 49 / 1997
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за приватизација на државниот капитал во претпријатијата
 29.07.1996 | Сл. весник/година: 37 / 1996
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  30.04.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.12.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.06.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  05.09.2005 
Преземи го документот
 Дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за трансформација на јавното претпријатие „Македонски Железници“ – Ц.О Скопје
 04.05.2005 | Сл. весник/година: 29 / 2005
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за трансформација на претпријатијата со општествен капитал
 21.06.1993 | Сл. весник/година: 38 / 1993
Преземи го документот
 Исправка на законот
  31.07.1993 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.05.1998 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  30.04.1999 
Преземи го документот
 Дополнување
  24.05.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.12.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.06.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.02.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2003 
Преземи го документот
 Изменување
  17.06.2004 
Преземи го документот
 Измена
  23.03.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.07.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.