Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 10
[1]
Закон за задолжување на Република Македонија кај меѓународното здружение за развој за реализација на проектот за социјална реформа и техничка помош
 14.06.1995 | Сл. весник/година: 30 / 1995
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за развој по договорот за кредит по проектот за структурно прилагодување на социјалниот сектор во Република Македонија и договорот за кредит по проектот за техничка помош за пензиската реформа
 24.07.1998 | Сл. весник/година: 36 / 1998
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за поттикнување и помагање на техничката култура
 07.07.2000 | Сл. весник/година: 53 / 2000
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за ратификација на Договорот за економска, комерцијална и техничка соработка меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Државата Катар
 16.12.2005 | Сл. весник/година: 110 / 2005
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Државата Кувајт за економска и техничка соработка
 18.02.2002 | Сл. весник/година: 13 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Руската Федерација за воено-техничка соработка
 21.07.2004 | Сл. весник/година: 49 / 2004
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Спогодбата меѓу Република Македонија и Кабинетот на министрите на Украина за воено-техничка соработка
 23.01.2001 | Сл. весник/година: 4 / 2001
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за стандардизација
 15.07.2002 | Сл. весник/година: 54 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.07.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за техничка инспекција
 16.07.2008 | Сл. весник/година: 88 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.05.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Закон за техничка инспекција - вон сила
 29.07.1999 | Сл. весник/година: 48 / 1999
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.12.2002 
Преземи го документот
 Изменување
  28.09.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.06.2007 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
 
Документи 1 до 10 од 10
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.