Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за судска служба
 04.03.2014 | Сл. весник/година: 43 / 2014
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  08.10.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.06.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  15.01.2016 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  18.01.2017 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.06.2017 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.