Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 1 од 1
[1]
Закон за спортот
 07.05.2002 | Сл. весник/година: 29 / 2002
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.10.2004 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  14.09.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  07.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  28.05.2012 
Преземи го документот
 Консолидиран текст
  12.12.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  17.09.2014 
Преземи го документот
 Измена
  01.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  15.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.03.2016 
Преземи го документот
 Измена
  03.06.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Спорт
 
Документи 1 до 1 од 1
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.