Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 12
[1] 2
Закон за заштита на културното наследство
 02.04.2004 | Сл. весник/година: 20 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.09.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  07.10.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.02.2014 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.06.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.01.2018 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за меморијалните споменици и спомен обележјата
 01.10.2004 | Сл. весник/година: 66 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Култура
 
Закон за прогласување на „Вевчански извори“ за Споменик на природа
 22.03.2012 | Сл. весник/година: 39 / 2012
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на Дојранското Езеро за споменик на природата
 13.04.2011 | Сл. весник/година: 51 / 2011
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот "Локви - Големо Коњари" за споменик на природата
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот „Куклица“ за споменик на природата
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот „Маркови кули“ за споменик на природата
 14.04.2006 | Сл. весник/година: 49 / 2006
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот „Смоларски водопад“ за споменик на природата
 23.03.2006 | Сл. весник/година: 35 / 2006
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот Плоче - Литотелми за строг природен резерват
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на пештерата "Слатински извор" за споменик на природата
 24.02.2011 | Сл. весник/година: 23 / 2011
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Документи 1 до 10 од 12
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.