Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 11
[1] 2
Закон за банките - вон сила
 29.07.2000 | Сл. весник/година: 63 / 2000
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.05.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.06.2002 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  23.04.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2003 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  31.12.2003 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за буџетите
 03.08.2005 | Сл. весник/година: 64 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.12.2009 
Преземи го документот
 Дополнување
  16.07.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.12.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.12.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.09.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за вршење на сметководствени работи
 26.07.2012 | Сл. весник/година: 95 / 2012
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.2017 
Преземи го документот
категорија:
 
Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2001 година - вон сила
 10.02.2001 | Сл. весник/година: 10 / 2001
Преземи го документот
 Измени
  26.11.2001 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2002 година - вон сила
 31.12.2001 | Сл. весник/година: 106 / 2001
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2002 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за извршување на буџетот на Република Македонија за 2006 година - вон сила
 31.12.2005 | Сл. весник/година: 120 / 2005
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за платниот промет
 20.09.2007 | Сл. весник/година: 113 / 2007
Преземи го документот
 Измена
  14.02.2008 
Преземи го документот
 Измена
  22.12.2008 
Преземи го документот
 Измена
  03.11.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2011 
Преземи го документот
 Измена
  24.01.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  26.12.2012 
Преземи го документот
 Измена
  06.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена
  13.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  27.12.2017 
Преземи го документот
категорија: Платен промет
 
Закон за сметководство за буџетите и буџетските корисници
 26.07.2002 | Сл. весник/година: 61 / 2002
Преземи го документот
 Дополнување
  27.12.2002 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  26.09.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
 Измена
  25.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.11.2017 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за сметководството - вон сила
 07.07.1993 | Сл. весник/година: 42 / 1993
Преземи го документот
 Измена
  01.02.1995 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.12.1995 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.07.1998 
Преземи го документот
 Дополнување
  01.07.1999 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.09.2001 
Преземи го документот
 Дополнување
  30.05.2002 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за сметководството за непрофитните организации
 04.04.2003 | Сл. весник/година: 24 / 2003
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  07.09.2005 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 1 до 10 од 11
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.