Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Закон за територијалната организација на локалната самоуправа во Република Македонија
 16.08.2004 | Сл. весник/година: 55 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2005 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  26.10.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Исправка на законот
  27.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.10.2014 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за територијалната поделба на Република Македонија и определување на подрачјата на единиците на локалната самоуправа - вон сила
 14.09.1996 | Сл. весник/година: 49 / 1996
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Закон за уредување на односите меѓу новите единици на локалната самоуправа и единиците на локалната самоуправа од кои произлегуваат - вон сила
 25.10.1996 | Сл. весник/година: 59 / 1996
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  27.06.2001 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.