Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 2 од 2
[1]
Закон за Агенција на Република Македонија за управување со средства
 05.09.2001 | Сл. весник/година: 70 / 2001
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за приватизација на државниот капитал во претпријатијата
 29.07.1996 | Сл. весник/година: 37 / 1996
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  30.04.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.12.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.06.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  05.09.2005 
Преземи го документот
 Дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Документи 1 до 2 од 2
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.