Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 3 од 3
[1]
Закон за заштита на растенијата
 04.06.1998 | Сл. весник/година: 25 / 1998
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  31.01.2000 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
 30.03.2006 | Сл. весник/година: 39 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  15.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, признавање, одобрување и заштита на сорта - вон сила
 24.05.2000 | Сл. весник/година: 41 / 2000
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Документи 1 до 3 од 3
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.