Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 11
[1] 2
Закон за виното
 13.04.2010 | Сл. весник/година: 50 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  13.01.2012 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.05.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.02.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.09.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за виното - вон сила
 07.10.2004 | Сл. весник/година: 69 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за гарантирање на инвестицијата на инвеститорите ЕРСТЕ Банк, ЕБРД и ИФЦ во Стопанска банка АД Скопје - вон сила
 18.06.1998 | Сл. весник/година: 28 / 1998
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за заштита на растенијата
 04.06.1998 | Сл. весник/година: 25 / 1998
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  31.01.2000 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за земјоделското земјиште - вон сила
 04.06.1998 | Сл. весник/година: 25 / 1998
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  31.03.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  20.01.2004 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за конверзија и замена на дел од долгот на Владата на Република Македонија кон Владата на Соединетите Американски Држави во проекти со развојни цели преку предвремена отплата и отпишување - вон сила
 26.07.2002 | Сл. весник/година: 61 / 2002
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Македонија и Владата на Соединетите Американски Држави кој се однесува на предавањето на лица на Меѓународниот кривичен суд
 03.11.2003 | Сл. весник/година: 70 / 2003
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за семенски и саден материјал за земјоделски растенија
 30.03.2006 | Сл. весник/година: 39 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  15.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за семенски материјал, саден материјал и материјал за размножување, признавање, одобрување и заштита на сорта - вон сила
 24.05.2000 | Сл. весник/година: 41 / 2000
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за условите за земање, разменување, пренесување и пресадување делови од човековото тело заради лекување - вон сила
 14.06.1995 | Сл. весник/година: 30 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.11.2008 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Здравствена заштита
 
Документи 1 до 10 од 11
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.