Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 5 од 5
[1]
Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународен фонд за развој на земјоделството за реализација на „Проектот за рурален развој на јужните и источните региони“
 28.02.1997 | Сл. весник/година: 7 / 1997
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за земјоделство и рурален развој
 12.04.2010 | Сл. весник/година: 49 / 2010
Преземи го документот
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.01.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  14.05.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.07.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  01.12.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.02.2015 
Преземи го документот
 Измена
  06.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.05.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  25.01.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.06.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.08.2016 
Преземи го документот
 Дополнување
  19.06.2017 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за земјоделството и руралниот развој - вон сила
 06.11.2007 | Сл. весник/година: 134 / 2007
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој
 11.06.2007 | Сл. весник/година: 72 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2009 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за ратификација на договорот за статусот и активностите на постојаната работна група за регионален рурален развој со седиште во Скопје, Република Македонија
 11.09.2009 | Сл. весник/година: 113 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 1 до 5 од 5
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.