Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 4 од 4
[1]
Закон за ратификација за Меморандумот за разбирање меѓу Република Македонија и Европската заедница за учество на Република Македонија во Програмата на Заедницата „Customs 2013“
 04.08.2009 | Сл. весник/година: 98 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Меморандумот за разбирање за институционалната рамка на иницијативата за подготвеност и превенција од катастрофи на Југоисточна Европа
 17.12.2009 | Сл. весник/година: 150 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за Ратификација на Меморандумот за разбирање меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Словенија за соработка во областа на јавните финансии
 29.09.2011 | Сл. весник/година: 132 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Меморандумот за разбирање меѓу Република Македонија и Европската заедница за учеството на Република Македонија во Програмата на Заедницата „Fiscalis 2013“
 04.08.2009 | Сл. весник/година: 98 / 2009
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Документи 1 до 4 од 4
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.