Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 18
[1] 2
Закон за животна средина
 05.07.2005 | Сл. весник/година: 53 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.09.2005 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  21.06.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  13.09.2006 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  28.09.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  01.03.2007 
Преземи го документот
 Измена
  22.12.2008 
Преземи го документот
 Измена
  03.07.2009 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  23.12.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  09.04.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  02.10.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.03.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за заштита и унапредување на животната средина и природата - вон сила
 23.12.1996 | Сл. весник/година: 69 / 1996
Преземи го документот
 Изменување
  04.03.1999 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  24.05.2000 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  30.06.2000 
Преземи го документот
 Измена
  17.11.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  28.06.2002 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  04.03.2003 
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за заштита на природата
 04.10.2004 | Сл. весник/година: 67 / 2004
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.02.2006 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.07.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  12.03.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  21.10.2011 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.05.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  21.01.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  26.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
 Измена
  01.04.2016 
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на „Вевчански извори“ за Споменик на природа
 22.03.2012 | Сл. весник/година: 39 / 2012
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на Дојранското Езеро за споменик на природата
 13.04.2011 | Сл. весник/година: 51 / 2011
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот "Локви - Големо Коњари" за споменик на природата
 20.09.2010 | Сл. весник/година: 124 / 2010
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот „Куклица“ за споменик на природата
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот „Маркови кули“ за споменик на природата
 14.04.2006 | Сл. весник/година: 49 / 2006
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот „Смоларски водопад“ за споменик на природата
 23.03.2006 | Сл. весник/година: 35 / 2006
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Закон за прогласување на локалитетот Алшар за споменик на природата
 03.07.2009 | Сл. весник/година: 83 / 2009
Преземи го документот
категорија: Заштита и унапредување на животната средина и природата
 
Документи 1 до 10 од 18
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.