Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 2 од 2
[1]
Закон за постапката за собирање потписи на избирачи за предлагање за донесување закон, за распишување на референдум и за поднесување предлог за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија - вон сила
 01.04.1996 | Сл. весник/година: 16 / 1996
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за постапување по претставки и предлози
 08.07.2008 | Сл. весник/година: 82 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  15.04.2009 
Преземи го документот
 Измена
  21.01.2013 
Преземи го документот
 Дополнување
  10.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Општи прописи
 
Документи 1 до 2 од 2
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.