Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 20
[1] 2
Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
 08.04.2011 | Сл. весник/година: 47 / 2011
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
 28.03.2008 | Сл. весник/година: 41 / 2008
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  11.03.2009 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој - вон сила
 23.11.2000 | Сл. весник/година: 98 / 2000
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
 
Закон за поттикнување на вработувањето - вон сила
 19.05.2006 | Сл. весник/година: 62 / 2006
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Вработување
 
Закон за поттикнување на вработувањето - вон сила
 08.04.2003 | Сл. весник/година: 25 / 2003
Преземи го документот
категорија: Работни односи » Вработување
 
Закон за поттикнување на развојот на земјоделството - вон сила
 15.04.1992 | Сл. весник/година: 24 / 1992
Преземи го документот
 Измена
  30.12.1992 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.12.1993 
Преземи го документот
 Измена
  20.03.1996 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за поттикнување на развојот на стопански недоволно развиените подрачја - вон сила
 18.01.1994 | Сл. весник/година: 2 / 1994
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  01.07.1999 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Индија за поттикнување и заемна заштита на инвестиции
 08.10.2008 | Сл. весник/година: 126 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за поттикнување и заштита на инвестиции меѓу Република Македонија и Босна и Херцеговина
 31.01.2002 | Сл. весник/година: 7 / 2002
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот за поттикнување и заштита на инвестициите меѓу Владата на Република Македонија и Фондот на ОПЕК за меѓународен развој
 19.08.2008 | Сл. весник/година: 103 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 10 од 20
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.