Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 12
[1] 2
Закон за внатрешни работи - вон сила
 06.04.1995 | Сл. весник/година: 19 / 1995
Преземи го документот
 Дополнување
  29.10.1997 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  03.06.1998 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  23.05.2001 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.04.2002 
Преземи го документот
 Дополнување
  05.06.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.05.2003 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  17.12.2003 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.03.2004 
Преземи го документот
 Пречистен текст
  01.04.2004 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.06.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за гранична контрола
 30.12.2010 | Сл. весник/година: 171 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.08.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Односи и соработка со странство » Царина
 
Закон за полиција
 03.11.2006 | Сл. весник/година: 114 / 2006
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  05.11.2008 
Преземи го документот
 Дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.11.2012 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
 Измена
  22.02.2016 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.06.2016 
Преземи го документот
 Измена
  29.06.2016 
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Бугарија за прекугранична полициска соработка
 15.12.2006 | Сл. весник/година: 131 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Бугарија за основање и функционирање на заеднички контакт центар за полициска и царинска соработка
 01.09.2010 | Сл. весник/година: 116 / 2010
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Договорот меѓу Република Македонија и Швајцарската Конфедерација за полициска соработка во борбата против криминалот
 17.02.2006 | Сл. весник/година: 20 / 2006
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Закон за ратификација на Конвенцијата за полициска соработка во Југоисточна Европа
 14.06.2007 | Сл. весник/година: 74 / 2007
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за ратификација на Стратешкиот договор меѓу Република Македонија и Канцеларијата на Европската полиција
 04.02.2008 | Сл. весник/година: 17 / 2008
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Мултилатерални акти, членство во меѓународни организации
 
Закон за судовите
 11.05.2006 | Сл. весник/година: 58 / 2006
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.03.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.04.2008 
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  10.09.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.11.2010 
Преземи го документот
категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Судови, судски постапки
 
Закон за финансиската полиција - вон сила
 04.05.2007 | Сл. весник/година: 55 / 2007
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  16.04.2008 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Документи 1 до 10 од 12
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.