Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 9 од 9
[1]
Закон за автокампови
 21.01.2013 | Сл. весник/година: 13 / 2013
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Угостителство и туризам
 
Закон за гаранција на Република Македонија на обврските и исполнувањето на одредбите од Финансискиот договор, кој ќе се склучи меѓу Европската инвестициона банка и Македонската банка за поддршка на развојот
 30.09.2011 | Сл. весник/година: 134 / 2011
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за гаранција на Република Македонија на обврските по договорот за заем и финансирање, наменет за забрзување на развојот на мали и средни претпријатија во Република Македонија, кој ќе се склучи меѓу Македонската банка за поддршка на развојот и Кредитната банка за обнова од СР Германија
 07.10.2004 | Сл. весник/година: 69 / 2004
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за гаранција на Република Македонија на обврските по договорот за заем, наменет за финансирање на мали и средни претпријатија и други приоритетни проекти, кој ќе се склучи меѓу Европската инвестициона банка и Македонската банка за поддршка на развојот
 19.06.2009 | Сл. весник/година: 77 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за македонската банка за поддршка на развојот
 21.08.2009 | Сл. весник/година: 105 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Закон за основање Македонска банка за поддршка на развојот - вон сила
 28.05.1998 | Сл. весник/година: 24 / 1998
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.01.2000 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.12.2005 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  15.10.2008 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
 
Закон за основање на Агенција за поддршка на претприемништвото на Република Македонија
 22.09.2003 | Сл. весник/година: 60 / 2003
Преземи го документот
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  30.12.2010 
Преземи го документот
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за основање на агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој
 11.06.2007 | Сл. весник/година: 72 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.01.2009 
Преземи го документот
 Дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена
  29.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за Ратификација на Договорот за воен грант меѓу владата на Република Македонија и владата на Република Турција и Протоколот за спроведување на финансиска поддршка меѓу Министерството за одбрана на Република Македонија и Министерството за национална одбрана на Република Турција
 01.09.2011 | Сл. весник/година: 117 / 2011
Преземи го документот
категорија: Меѓународни акти » Билатерални акти
 
Документи 1 до 9 од 9
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.