Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 10 од 18
[1] 2
Закон за воспоставување мрежа за прибирање на сметководствени податоци од земјоделските стопанства
 14.09.2007 | Сл. весник/година: 110 / 2007
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Земјоделство
 
Закон за државната статистика
 22.10.1997 | Сл. весник/година: 54 / 1997
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.02.2007 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  24.07.2013 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  03.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  05.11.2015 
Преземи го документот
 Изменување
  15.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Закон за електронско управување
 21.08.2009 | Сл. весник/година: 105 / 2009
Преземи го документот
 Дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
 Измена
  06.11.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  18.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Јавни служби » Наука и информатика
 
Закон за заштита на лични податоци
 01.02.2005 | Сл. весник/година: 7 / 2005
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  20.09.2010 
Преземи го документот
 Дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Дополнување
  20.05.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за заштита на личните податоци - вон сила
 15.03.1994 | Сл. весник/година: 12 / 1994
Преземи го документот
 Дополнување
  16.01.2002 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за личното име
 15.02.1995 | Сл. весник/година: 8 / 1995
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  31.05.2007 
Преземи го документот
 Дополнување
  19.08.2008 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  13.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
 
Закон за национална криминалистичко - разузнавачка база на податоци
 02.10.2009 | Сл. весник/година: 120 / 2009
Преземи го документот
категорија: Внатрешни работи
 
Закон за податоците во електронски облик и електронски потпис
 03.05.2001 | Сл. весник/година: 34 / 2001
Преземи го документот
 Измена
  30.01.2002 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.08.2008 
Преземи го документот
 Измена
  05.03.2015 
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
 
Закон за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија 2011 година
 06.12.2010 | Сл. весник/година: 156 / 2010
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Закон за попис на населението, домаќинствата, становите и земјоделските стопанства во Република Македонија во 1994 година - вон сила
 19.05.1994 | Сл. весник/година: 25 / 1994
Преземи го документот
 Одлука на Уставен суд
  29.12.1994 
Преземи го документот
категорија: Статистика
 
Документи 1 до 10 од 18
[1] 2
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.