Пребарување
 
Име на законот:
Број / Година:
/
Клучен збор:
 


Категории

 

Закони


Документи 1 до 6 од 6
[1]
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој - Светска банка по договорот за заем по проектот за подобрување на постојната регионална и локална патна мрежа
 11.07.2008 | Сл. весник/година: 84 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за задолжување на Република Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој - Светската банка по договорот за заем по проектот за подобрување на општинските услуги
 10.06.2009 | Сл. весник/година: 71 / 2009
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за контрола на државната помош
 05.11.2010 | Сл. весник/година: 145 / 2010
Преземи го документот
категорија: Стопанство » Општи прописи
 
Закон за концесија - вон сила
 07.07.1993 | Сл. весник/година: 42 / 1993
Преземи го документот
 Изменување и дополнување
  06.07.1999 
Преземи го документот
категорија: Сопственост и други имотно-правни односи » Имотно-правни односи
 
Закон за престанување на важењето на Законот за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за развој (ИДА) по договорот за кредит за проектот за подобрување на водоснабдувањето
 06.02.2008 | Сл. весник/година: 19 / 2008
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
 
Закон за финансиските друштва
 09.12.2010 | Сл. весник/година: 158 / 2010
Преземи го документот
 Исправка на законот
  28.12.2010 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  25.07.2014 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
 
Документи 1 до 6 од 6
[1]
 

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.